Welkom op mijn weblog

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Je vindt hier alle in's en out's over mijn reizen naar Afrika.

Na een gedegen voorbereiding en 2 keer 'proeven', is het nu zover. Eind maart vlieg ik naar Mozambique, om 3 maanden later naar Madagascar te vliegen om daar met Caroline, een engelse verloskundige, een baby-opvanghuis op te richten. Een thuis voor achtergelaten baby's. Niet zomaar te vondeling gelegd, maar gedumpt op de vuilnisbelt. Hopeloze situatie, zou je misschien zeggen, maar dat is zeker niet zo! Er is altijd hoop, er zijn altijd kansen, bij God is er altijd een nieuw begin.

He raises the poor out of the dust
and lifts the needy out of the ash heap
that He may seat him with princes
-- Psalm 113:7-8 --

En daar mogen wij handen en voeten aan geven. Hoe, wat, waar? dat lees je op deze blog!

Groetjes, Rachel

vrijdag 9 oktober 2009

Ruined for the ordinary

"Get ready to be forever ruined for the ordinary!" zo begint één van de info mailtjes van Iris. Huh?!? zul je misschien denken, hoezo? Nou, eigenlijk heel simpel: 2 maanden Mozambique, 2 maanden heftige omstandigheden, 2 maanden je wereld op zijn kop, 2 maanden een fantastische reis ondernemen... Na die 2 maanden ben je niet meer dezelfde die in het vliegtuig stapt! Dan ben je een hele ervaring rijker en heb je een nieuwe kijk op Zijn dingen :)

En ik kan alleen maar zeggen "YES I'M READY" :-) Ben enorm nieuwschierig naar de komende weken, denk dat ze veel te snel voorbij zullen gaan en kan niet wachten om nu echt in het vliegtuig te stappen. Koffers zijn gepakt, en op de een of andere manier nog dicht ook (nou maar hopen dat ze niet te vaak open moeten...), en ik ben er klaar voor. Dus vlak voor vertrek nog één berichtje vanuit Nederland, de volgende komt echt vanuit een warm en regenachtig Mozambique!

Liefs en groetjes, Rachel

1 opmerking:

  1. Nogmaals een goede reis gewenst. Hopelijk kun je een beetje slapen vannacht. Spannend!
    Groetjes, Inge en Marco. Knuffel van de kindjes.

    BeantwoordenVerwijderen

wil je reageren? Of zomaar even iets kwijt?? Dit is de plek!